B6 staat dit jaar op de NH Horeca Beurs

Wij hebben een leuke mededeling: B6 Administratie & Advies staat dit jaar op de Noord Hollandse Horeca Beurs!

 

De beurs gaat dit jaar wél door en wel op maandag 21 en dinsdag 22 maart in het AZ-stadion! B6 Administratie & Advies is van de partij met een eigen stand. Met ons Horeca specialisme zijn we hier op de juiste plek en voelen we ons als een vis in het water.

 

We zullen op originele wijze onze onderscheidende kracht demonstreren, met onze 100% digitale en efficiënte werkwijze, alsmede de maandelijkse analyses en adviezen ter verbetering.

 

Alle horecaondernemers uit de regio Noord-Holland worden hiervoor gratis uitgenodigd, vergezeld van een beurskrant.

 

Houd je mail goed in de gaten, want kort voor aanvang van de beurs komen we nog met een mooie beursaanbieding, die je op onze stand kunt komen verzilveren.

 

We treffen je graag op de beurs!

 

Wat onze klanten zeggen over B6

“Sinds 2 jaar werk ik met veel plezier samen met B6 Administratie & Advies. Persoonlijke aandacht, snelle service en duidelijke rapportages, zij maken het waar.”

Zeldzaam Café Brasserie

Het team van B6 Administratie & Advies

Het B6-Team wordt aangestuurd door een aantal geroutineerde financiële managers, gepokt en gemazeld in alle administratieve processen, rapportages en fiscale verplichtingen. Zij worden ondersteund door een ervaren team van toegewijde boekhouders en salarisspecialisten.

Henk Oolbekkink

Emiel Tesselaar

Regiomanager Warmenhuizen

 

Ton van Breukelen

Meer berichten

Verstuur een bericht