Wat kost een digitaal administratiekantoor all-in?

We hebben je de laatste tijd laten weten dat je heel veel tijd bespaart met een digitale en geautomatiseerde boekhouding, salarisadministratie en belastingaangiften. Zo houd je meer tijd over voor de zaken waar jij zelf een passie voor hebt. Daarnaast weet je ook dat we je voorzien van maandrapportages, analyses en adviezen, waardoor je het rendement en financiën sneller op orde hebt.

Last but not least schreven wij telkens dat dit allemaal wordt aangeboden voor een vaste en lage all-in prijs. Wij realiseren ons goed dat dat eigenlijk nog weinig zegt. Onderstaande tabel geeft een concretere indicatie voor het kostenplaatje. Wij delen dit zodat volledig transparant is waar je als horecaondernemer qua prijs op kan rekenen als je met B6 Administratie en Advies in zee gaat.

Prijzen van B6 Administratie & Advies

prijzentabel nieuw

Heb je vragen over de kosten voor de boekhouding voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact op met ons, dan denken wij met je mee en geven je meer informatie over de online werkwijze van B6.

 

Benieuwd wat we voor jouw horecaonderneming kunnen betekenen?
Overstappen is een fluitje van een cent, wij regelen het razendsnel voor je! Neem vrijblijvend contact op met één van onze regiomanagers.

Wat onze klanten zeggen over B6

“B6 is zeer punctueel, betrouwbaar en antwoord snel op vragen en verzoeken. Ook gaat B6 gelukkig goed mee in de digitalisering van deze wereld. Dit scheelt tegenwoordig erg veel tijd en het is fijn dat B6 daar adequaat mee omgaat. We zijn dus al jaren een tevreden klant”

Restaurant Massada

Het team van B6 Administratie & Advies

Het B6-Team wordt aangestuurd door een aantal geroutineerde financiële managers, gepokt en gemazeld in alle administratieve processen, rapportages en fiscale verplichtingen. Zij worden ondersteund door een ervaren team van toegewijde boekhouders en salarisspecialisten.

Henk Oolbekkink

Emiel Tesselaar

Regiomanager Warmenhuizen

 

Ton van Breukelen

Meer berichten

Verstuur een bericht