10+

jaar ervaring

50+

tevreden klanten

NOAB-gecertificeerd

B6 Administratie & Advies is NOAB-gecertificeerd.

B6 Administratie & Advies is aangesloten bij NOAB (De Nederlandse Orde van Administratie- En Belastingdeskundigen). Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op zzp’ers en mkb’ers. Aangesloten leden staat zzp’ers en mkb’ers op een deskundige en vertrouwelijke wijze bij. Daarom dragen wij het NOAB-kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk heeft tal van voordelen!

De voordelen van NOAB certificering

Onze kenmerken

Kwaliteit vinden wij belangrijk! De reglementen van NOAB waarborgen dat wij alleen lid kunnen blijven als wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden.

Als NOAB-lid zijn we verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast zorgt NOAB geregeld voor informatie, scholing en ondersteuning van de leden op allerlei gebieden. Hierdoor is ons advies altijd actueel.

Daarnaast staan wij je raad en daad bij en word je geholpen bij:

 • De aanvraag van kredieten en subsidies;
 • het bereken van kostprijs en uurtarief;
 • Het maken van kostprijsberekeningen;
 • Je loonadministratie en de juiste salarissen voor je personeel;
 • De koers en groeiplannen van je bedrijf.

Als NOAB-kantoor hebben wij goede contacten met collega-kantoren, maar ook met de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken, verzekeraars en andere partijen.

Wij verlenen onze diensten op NOAB-voorwaarden. Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast hebben wij verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die zorgt voor schadeloosstelling bij verwijtbare fouten.

NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. NOAB-kantoren zijn daardoor klaar voor de toekomst. Wij verzekeren je van kwaliteit, vakmanschap én actuele kennis van zaken. Daarnaast staan wij je met raad en daad bij als sparringpartner.

Reviews

Wij hebben geen ontevreden klanten! Omdat we heel nauw samenwerken weten we precies wat er leeft en welke behoefte er is. Hieronder een selectie van een aantal relaties over hun ervaring met B6.

In het voorjaar van 2017 heb ik Restaurant Strends End in Oosterend op Texel over mogen nemen. Daarvoor was ik opzoek naar een boekhouder om mijn administratie bij te houden. Op aanraden werd ik gewezen op Emiel Tesselaar van B6 Administratie. Ik kan niets anders zeggen dat ik onze samenwerking perfect vindt, denkt altijd mee en vooruit en is ten alle tijden bereikbaar voor vragen. Ik ben heel blij met onze samenwerking.
Bekijk hier de website

Strends End Texel Richard Maas

Een professioneel administratiekantoor dat zeer prettig is in de omgang! Nemen de tijd om alles helder en contreet uit leggen. Zeer aan te raden aan kleine bedrijven die behoefte hebben aan persoonlijke aandacht.
Bekijk hier de website

de Wormshoef Popko Huisman

Als horecaman kan ik mede dankzij B6 de focus leggen op wat ik leuk vind en waar mijn kracht ligt. B6 werkt ontzorgend, is meedenkend en adviserend. Daarnaast altijd bereikbaar en een super snelle service. Tot op de dag vandaag erg tevreden over onze samenwerking!
Bekijk hier de website

Op Roose Willem van Heijningen

  Ontmoet het

  B6 Team

  Een combinatie van allround administrateurs en ervaren business controllers, allemaal analytisch en communicatief sterk.
  Op en top klantvriendelijke vakmensen. Ze zijn er voor u!

  “Persoonlijk contact, kennis van uw branche, en pro-actieve aandacht voor al uw kansen en bedreigingen!”

  De meest efficiënte samenwerking met uw administratiekantoor via een centraal digitaal platform!

  De B6 strategie zorgt voor een goede administratie, geeft
  advies voor optimalisatie en staat voor u klaar op alle financiële fronten.