Reviews

Wij hebben geen ontevreden klanten! Omdat we heel nauw samenwerken weten we precies wat er leeft en welke behoefte er is. Hieronder een selectie van een aantal relaties over hun ervaring met B6.

In het voorjaar van 2017 heb ik Restaurant Strends End in Oosterend op Texel over mogen nemen. Daarvoor was ik opzoek naar een boekhouder om mijn administratie bij te houden. Op aanraden werd ik gewezen op Emiel Tesselaar van B6 Administratie. Ik kan niets anders zeggen dat ik onze samenwerking perfect vindt, denkt altijd mee en vooruit en is ten alle tijden bereikbaar voor vragen. Ik ben heel blij met onze samenwerking.
Bekijk hier de website

Strends End Texel Richard Maas

Wij zijn blij met de samenwerking met B6administratie sinds 2011. Samen zijn wij door roerige tijden in ons bedrijf heen gekomen en B6administratie heeft hier zeker een groot aandeel in gehad.. Henk Oolbekkink is zeer punctueel, betrouwbaar en antwoord snel op vragen en verzoeken. Ook gaat B6 gelukkig goed mee in de digitalisering van deze wereld. Dit scheelt tegenwoordig erg veel tijd en het is fijn dat B6 daar adequaat mee om gaat. Ook zijn alle rapportages duidelijk te begrijpen en ook gedetailleerd. We zijn dus al jaren tevreden klant.
Bekijk hier de website

Massada Nieuw-Vennep, Het Alternatief Hillegom, Bij Benjamin Kaageiland Rick Jansen & Mimo Yuusef

Wij zijn jonge ondernemers en hebben ontzettend veel aan de professionele en adequate begeleiding door B6. Door de maandelijkse rapportages hebben wij een duidelijk overzicht in onze potentie en valkuilen en kunnen daardoor snelle operationele aanpassingen doen. Overzicht creëren en begeleiding in het financiële proces is van onschatbare waarde.
Bekijk hier de website

Coster 52 Bas & Wouter

Een professioneel administratiekantoor dat zeer prettig is in de omgang! Nemen de tijd om alles helder en contreet uit leggen. Zeer aan te raden aan kleine bedrijven die behoefte hebben aan persoonlijke aandacht.
Bekijk hier de website

de Wormshoef Popko Huisman

Wij zijn al jaren een tevreden klant van B6 Administratie. In eerste instantie ging alles via Henk Oolbekkink en na zijn verhuizing naar Ede heeft hij het stokje overgedragen aan Yvonne en Ton van Breukelen, waar wij ook zeer blij mee zijn. Ze zijn niet alleen geweldig in de administratie maar geven ook advies hoe je je bedrijf het beste op de kaart kan zetten. Zeker bij Horeca bedrijven wordt in de dagelijkse hectiek nog vaak de belangrijke zaken vergeten en ze helpen ons hier enorm bij. In 2017 is ons bedrijfspand tot op de grond afgebrand en na 3 jaar ploeteren met instanties en gemeente staat alles weer. Hier heeft B6 administratie ook een grote rol in gespeeld, ze hebben ons bijgestaan om deze mega klus te klaren. Dit allemaal tot grote tevredenheid van mijn vrouw en mij. Wij kunnen B6 niet genoeg bedanken en hopen nog vele jaren van hun diensten gebruik te mogen maken.
Bekijk hier de website

Twin catering & partyservice B.V. Merline en Wino Dirks

Als horecaman kan ik mede dankzij B6 de focus leggen op wat ik leuk vind en waar mijn kracht ligt. B6 werkt ontzorgend, is meedenkend en adviserend. Daarnaast altijd bereikbaar en een super snelle service. Tot op de dag vandaag erg tevreden over onze samenwerking!
Bekijk hier de website

Op Roose Willem van Heijningen

Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke en pragmatische dienstverlening van B6. Korte lijnen, snelle reactie bij vragen, kwalitatief goed werk en een erg schappelijke prijs.
Bekijk hier de website

Qu&Co BV Benno Broer

Na diverse administratie- en accountantskantoren te hebben versleten hebben wij via een gemeenschappelijke relatie contact kunnen leggen. Wij zochten een administratie kantoor dat ons als Horecabedrijf proactief kan ondersteunen, korte lijnen, maandelijkse relevantie managementinformatie en een transparante kostenopbouw. Na ons eerste gesprek wisten wij dat we bij Henk (ex Heineken controller) op het goede spoor waren en hij heeft ons nimmer teleurgesteld. Digitale aanlevering bevalt ons prima.
Bekijk hier de website

OMK Events Jan & Tamara Kuiper

We zijn al vele jaren klant bij B6. En reken maar dat wij kritisch zijn. Als je als horecaondernemer niet (meer) wil uitgaan van je 'onderbuikgevoel' of je 'inschatting', maar (zoals het hoort) wil sturen op cijfers en trends, dan zit je goed bij B6. Ze maken het niet mooier dan het is, en vooral: ze signaleren en denken mee. Dat is wat je wil als ondernemer. Verwacht je eerlijkheid, heldere analyse en input, dan zit je goed bij B6. Vroegtijdig en accuraat inzicht in je bedrijfsgegevens, je resultaten en je marge. Dan pas kun je echt gaan ondernemen, en aan de juiste knoppen gaan draaien. B6 heeft mijn bedrijf gezonder en meer alert gemaakt, ik kan het niet simpeler zeggen dan dat.
Bekijk hier de website

Corazon Dirk-Jan Stip

Ik ben een zeer tevreden klant bij B6 administratie. Altijd een hele fijne samenwerking, ze zijn enthousiast en vakkundig! Ze staan altijd klaar voor me en hebben engelengeduld. Zeker een aanrader.
Bekijk hier de website

Spa Oase Joyce Middelkoop

Sinds 2 jaar werk ik met veel plezier samen met B6 Administratie en heb voornamelijk contact met Henk Oolbekkink. Persoonlijke aandacht, snelle service, en duidelijke rapportages, zij maken het waar.
Bekijk hier de website

Zeldzaam Café Brasserie Koen Soeterik

We zijn al verschillende jaren bij B6 Administratie en zijn zeer tevreden goed en tijdig advies. Henk houdt ons goed op de hoogte van de corona steun-en aanvragen.
Bekijk hier de website

De Rode Haktol Rien en Karolien Tolner

Al ruim tien jaar verzorgt B6 onze administratie en belastingaangiftes. Een persoonlijk contact staat op een hoog vaandel. Een fijn bedrijf, alles voor een vaste prijs en dit al jaren naar onze tevredenheid.
Bekijk hier de website

Autorijschool Thomas Kees en Annemarie

Onze ervaring met B6 en Henk is alleen maar positief. Vanaf dag 1 ondersteunt Henk ons met passend advies op al onze vragen. De aandacht en expertise die er aan besteed wordt zie je duidelijk terug in de resultaten.
Bekijk hier de website

Los Burros Luuk & Ashley

Wij zijn al jaren een uitermate tevreden B6 klant. Eerst jaren bij Henk Oolbekkink en nu alweer jaren met Ton & Yvonne van Breukelen. Iedereen altijd zeer behulpzaam en meedenkend, zijn goed bereikbaar en staan direct voor je klaar. Zij doen voor ons de hele administratie, belastingen en lonen etc. Wij adviseren B6 administratie zeker aan!
Bekijk hier de website

Softsiders Lance & Maria

Wij zitten al 9 jaar bij B6 administratie en mijn ervaring is: altijd persoonlijke contact, het juiste antwoord op mijn vragen, advies en oplossingen bedenken. En heel belangrijk de cijfers, want als ik die krijg is het een combinatie van theorie en praktijk, het complete pakket voor succes met mijn bedrijf. Kortom al 9 jaar de juiste vitaminen en de punt op de i. Het voelt als een team, goede samenwerking, ga zo door beste B6!
Bekijk hier de website

Het Alternatief Elias

Al vele jaren zijn Henk en Jolanda voor mij een ont-zorgende factor op het gebied van financiën. Korte lijntjes, het snel beantwoorden van vragen en een luisterend oor. Heldere overzichten en uitleg in Jip en Janneke-taal. Klasse!
Bekijk hier de website

De Reclameploeg-Hapert Ron van der Ploeg

Na een mindere ervaring zijn wij terecht gekomen bij Emiel Tesselaar van B6 administratie, wat een verschil ! Wij willen hem iedereen aanbevelen, hij is ons altijd een stapje voor en staat altijd voor ons klaar. Regelmatig krijgen wij de complimenten van zakelijke partners en ook van de bank krijgt Emiel alle credits voor de duidelijke en heldere overzichten.
Bekijk hier de website

Restaurant Het Kerkje Monique

    Optimaliseer Uw Winst Met De B6 Module

    Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.