Werken bij B6

Solliciteer voor een plek
in het team van B6

Bij B6 kennen we 2 functies, zie daarvoor onderstaande profielen. Iedereen werkt vanuit huis en is binnen bepaalde kaders en afspraken vrij om zijn of haar eigen werktijden in te delen. We zoeken ervaren krachten die affiniteit hebben met geautomatiseerde (boekhoud)systemen, ervaring met Exact Online is een pré. Neem gerust contact op om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn om te werken bij administratiekantoor.

Administratief medewerker basis

B6 Administratie & Advies

Je bent verantwoordelijk voor de digitale verwerking van alle financiële gegevens van kas, bank, inkoop en verkoop. Je voert een controle uit op de volledigheid van de aanlevering en vraagt in overleg de ontbrekende stukken bij klanten op. 

 

Je werkt nauw samen met de Allround Administratief Medewerker en draagt zorg voor een soepele overdracht van de werkzaamheden. Je bent vanzelfsprekend accuraat, voelt je verantwoordelijk voor je werk en communiceert makkelijk met relaties en collega’s. Kennis van Exact online is een pré.

werken bij administratiekantoor

Allround administratief medewerker

B6 Administratie & Advies

Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse afronding van de administraties. Je maakt de nodige memoriaalboekingen voor reserveringen en/of overlopende posten. Je controleert de W&V rekening op volledigheid en zorgt voor de aansluiting van relevante balansposities waaronder ook controle op de afloop van diverse balansposities. 


Kennis van een loonadministratie is een pré, maar niet noodzakelijk. Datzelfde geldt voor kennis van Exact Online. Je bent accuraat, betrokken en overziet het totale plaatje. Je communiceert makkelijk met collega’s en relaties. Tevens ben je in staat om alle werkzaamheden juist tijdig en volledig af te ronden.

Werken Bij B6

Wilt u zich aansluiten bij het team van B6?

Wilt u werken bij administratiekantoor B6? Via het formulier kunt u een open sollicitatie versturen naar B6 Administratie & Advies. Er zal dan gekeken worden of je binnen het team van B6 past en nodig bent. Wij garanderen een antwoord binnen 24 uur op al uw vragen!